Singurul centru de endoscopie si chirurgie digestiva veterinara din Romania

Despre Noi

Centru de Endoscopie si Chirurgie Digestiva Veterinara este singurul din România cu această specializare, ce oferă servicii veterinare de înaltă performanţă necuvântătoarelor.
Clinica deţine aparatură şi materiale moderne specifice intervenţiilor la nivelul medicinei veterinare endoscopice, dar şi urgenţelor veterinare. Echipa este formată din medici competenţi, caracterizaţi de profesionalism, dedicare şi pasiune, oricând pregătiţi pentru orice tip de urgenţe veterinare, având ca obiectiv principal tratarea sau salvarea necuvântătoarelor.
Fondatorul centrului, doctorul Constantin Ifteme are o experienţă vastă în medicina veterinară cu precădere în cea endoscopică şi investighează constant noile tehnici de examinare şi tratare a fiinţelor animale.
Printre intervenţiile realizate la Centru de Endoscopie si Chirurgie Digestiva Veterinara se află endoscopia digestivă prin intermediul căreia se poate examina direct esofagul, stomacul şi intestinul şi se pot obţine probe biologice de la aceste niveluri. Metoda cu pricina micşorează cu 70-80% numărul intervenţiilor chirurgicale şi contribuie semnificativ la obţinerea de diagnostice precise şi la asigurarea unui tratament eficient.

Singurul centru de endoscopie si chirurgie digestiva veterinara din Romania

© 2021 Centru de Endoscopie si Chirurgie Digestiva Veterinara

Back to top